Gehaakte knuffel hond Duitse herder
0 Reviews | Review toevoegen

Wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? In moeilijke tijden kunnen we allemaal wel een knuffel gebruiken en deze Duitse Herder zorgt ervoor dat je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Max. 3 weken

€ 24,20
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Duitse Herder is 20 cm groot.

Indien het product niet op voorraad is, dan moet dit product nog gemaakt worden. U wordt dan via email geïnformeerd over de verwachte levertijd. Hou rekening met maximaal 2 weken verwerkingstijd + 3-5 werkdagen levertijd ( verzending). Uiteraard zal ik het aantal bestellingen beperken tot maximaal 4 in de maand, simpelweg vanwege het feit dat alleen ik ze maak en om te zorgen dat de producten op tijd geleverd worden. Indien het maximum aantal bestellingen is bereikt zal de bestelknop niet zichtbaar zijn. 

Dan is het even niet mogelijk om het product te bestellen, wel kunt u uiteraard vragen naar de indicatie wanneer dit wel weer mogelijk is.

De knuffels zijn met liefde en zorg gehaakt van duurzaam kwaliteitskatoen, 100% gemerceriseerd katoen. Dit houdt in dat de katoenen draden zijn behandeld en hierdoor een mooie glans en intensere kleur hebben. Het katoen is stevig en duurzaam en zal niet pluizen. Daarnaast maak ik gebruik van 100% polyestervulling om de knuffels mee op te vullen. De plastic veiligheidsoogjes  mogen ook niet ontbreken. Daarnaast maak ik gebruik van vilt.

Let op: elk product is uniek en zijn niet allemaal precies hetzelfde! Doordat alles met de hand gemaakt is kunnen er ook kleine verschillen in de afmetingen zitten en kleuren kunnen licht afwijken van de foto’s.

De producten worden verpakt in cellofaanfolie en in een doos als pakketpost verstuurd.


Wilt u een dier op maat gemaakt hebben en zit het product dat u zoekt niet in het assortiment? Denk bijvoorbeeld aan andere kleuren, of aan de hand van een foto, neem dan contact op met mij via het contactformulier. Hierin kunt u uw wensen en emailadres doorgeven en dan zal ik u een email sturen om de mogelijkheden en verwerkingstijd te bespreken.

Bij maatwerkproducten gebeurt de betaling vooraf. U dient eerst akkoord te gaan met de offerte voordat u betaalt. Kijk voor meer informatie over de werkwijze voor maatwerkproducten onder levering en verzending.
Bij maatwerkproducten kunt u géén aanspraak maken op herroepingsrecht, daarom betaalt u altijd vooraf. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Houdt u dan wel rekening met een langere verwerkings- en levertijd.

Het bedrag is inclusief BTW en excl. verzendkosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.